dijous, 28 de juny del 2012

Crema de xanpinyons

Ingredientes (4 personas):
Per la crema de xampinyons:
  1. 4 talls de pernil
  2. caldo de verdures
  3. 500 gr. de xampinyons a lamines
  4. crema de llet o d' arrós
  5. oli de'oliva virge extra
  6. una ceba i un porro
  7. sal
    pebrea, cúrcuma
  8. 1 cullarada de farina

Posem a sufregir la ceba i el porro amb una mica d' oil i sal, Un cop una mica estofada i afegint els xampinyons tallats a làmines. Corregim de sal i pebre.
Un cop esta tot ben estofat i l' aigua dels xampinyons s'ha evaporat afegim una cullerada de farina. Deixem coure uns minuts i afeguim 1 litre de caldo.
Ho deixem coure tot bé durant una 20-25 minuts.
Ho triturem tot bé amb el minipimer i afegim la crema de llet o arrós i una mica de cúrcuma.
Si cal podem corregir de sal i pebre al nostre gust.

Per presentar podem afegir el pernil cuit al forn a trosset a la crema o crostonets de pa.

Es pot menjar freda o calenta.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada