Ingredientes (4 personas):
Per la crema de xampinyons:
- 4 talls de pernil
- caldo de verdures
- 500 gr. de xampinyons a lamines
- crema de llet o d' arrós
- oli de'oliva virge extra
- una ceba i un porro
- sal
pebrea, cúrcuma - 1 cullarada de farina
Posem a sufregir la ceba i el porro amb una mica d' oil i sal, Un cop una mica estofada i afegint els xampinyons tallats a làmines. Corregim de sal i pebre.
Un cop esta tot ben estofat i l' aigua dels xampinyons s'ha evaporat afegim una cullerada de farina. Deixem coure uns minuts i afeguim 1 litre de caldo.
Ho deixem coure tot bé durant una 20-25 minuts.
Ho triturem tot bé amb el minipimer i afegim la crema de llet o arrós i una mica de cúrcuma.
Si cal podem corregir de sal i pebre al nostre gust.
Per presentar podem afegir el pernil cuit al forn a trosset a la crema o crostonets de pa.
Es pot menjar freda o calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada