dilluns, 4 de març del 2013

Confit d'ànec amb salsa de raïm

Ingredients
  • 4 cuixes d'ànec confitades (en llauna)
  • 500 g de raïm negre
  • 1 l de vi de Porto
  • 1 culleradeta de farina de blat de moro
  • 30 g de mantega
  • Per a la ceba confitada:
  • 1 ceba de Figueres
  • 30 g de mantega
  • 30 g de sucre moreno

Elaboració

Per començar, poseu les cuixes d'ànec en una safata i deixeu-les coure al forn fins que estiguin ben rosses.

A continuació, en una paella amb una mica de mantega poseu-hi el raïm i el Porto i deixeu-ho reduir durant uns 20 minuts.

Seguidament, afegiu-hi la farina de blat de moro i remeneu-ho bé.

Tot seguit, en una altra paella amb una mica de mantega sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre morè i deixeu-la confitar una estona.

I ja per acabar, emplateu la ceba confitada, poseu-hi una cuixa d'ànec a sobre i salseu-ho tot amb la reducció de Porto i els grans de raïm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada