dijous, 4 de desembre del 2014

Filet de Porc al Cava

 Ingredients (4 racions)
2 Filets de Porc
Mig quilo de xampinyons
Una ampolla de Cava sec
Crema de llet (quantitat al gust de cadascú)
Un cabeza d’alls
Oli d’oliva
 
(per aquesta recepta recomanem utilitzar una cassola de fang)
Elaboració
1.       Es posa oli en una cassola de fang, es pelen els alls i es col·loquen els filets
2.       Deixem daurar els alls a foc lent quan estiguin molt fregis els retirem.
3.      Continuem daurant els filets, hi afegim els xampinyons filetejats; esperarem que perdin tota l’aigua, s’afegeix el cava i es deixa reduir.
4.      Quan ho veigueu cuit es retira de la cassola, se’n fa rodanxes i es torna a posar a la cassola juntamente amb la crema de llet perquè faci la xup-xup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada